Nieuwe website

Een nieuwe website, waarom? 

Die vraag kreeg ik afgelopen weken regelmatig te horen. 

Ziet er toch prima uit zo! We waren zeker niet ontevreden hoor, het wordt alleen telkens drukker. Zijn we bijzonder blij mee uiteraard, maar is ook meer werk en tijd. Dat besteden we liever aan het ontwikkelen van nieuwe gave reizen! Bovendien gaan we graag mee in de feedback van onze reizigers. Tijd voor wat verandering dus!

Wat is er nieuw?

Misschien vallen heel veel dingen je niet eens op, dat zou zomaar kunnen. 

Het belangrijkste was dat we graag een automatisch boekingssysteem wilden implementeren. Indien je nu boekt hoef je niet meer te mailen maar kan dat gewoon lekker makkelijk via de website. Tevens komt je (aan)betaling direct bij ons binnen en krijg jij automatisch een bevestiging en je factuur toegestuurd! Handig toch?

Ook hebben we geluisterd naar de reizigers die afgelopen jaar met ons hebben gereisd. De reiskalender is een stuk overzichtelijker, en het ziet er nét even allemaal wat strakker uit. Tevens kregen we de vraag of de vliegtickets niet gewoon bij de reis inbegrepen konden zitten, zodat je qua uitgaven meteen weet waar je aan toe bent. Dus dat hebben we gedaan.

Ook kun je de paklijst downloaden, dat is makkelijk!

Onze prijzen zijn nu bijna allemaal helemaal inclusief!

Het rondje IJsland en de binnenlandreis, tevens onze populairste reizen, zijn nu inclusief vervoer per 4×4, de tickets, het eten én de activiteiten. Ook de hike op Hornstrandir is volledig inclusief!

Bovendien krijg je van ons een tent van Marmot, helemaal voor jezelf en een dikke slaapmat van Exped in bruikleen.

Afgelopen jaar gaven de reizigers nog €50,- tot €100,- uit als zakgeld, voor een keertje uit eten, of een drankje in een leuke bar. Zo weet je meteen waar je aan toe bent! 

We zijn trots!

Op onze nieuwe website en ook dat we al veel boekingen hebben.

Uiteraard moeten we daarvoor adverteren maar we zien nu ook veel nieuwe reizigers die via mond-op-mond reclame bij ons terecht zij gekomen. We zijn dankbaar dat onze oud-reizigers ons zo promoten! Tevens houdt dit in dat we ook wel echt iets speciaals hebben neergezet met Local Adventures. Dat blijkt ook wel uit de reviews van afgelopen jaar!

Wat maakt ons zo speciaal dan?

Ik geloof, dat je zonder al te veel rompslomp lekker op reis moet kunnen. Onze kampeerreizen zijn een goed voorbeeld: het enige naast je kleding wat je in moet pakken is een slaapzak. Geen gezeul met een tentje of grote slaapmat. Die hebben wij voor je en wel de beste kwaliteit met Marmot en Exped! Bovendien zijn gave activiteiten zoals o.a. een walvissafari inclusief. Zo ook het eten, koffie/thee of een frisje. Er is zelfs een flinke Weber BBQ mee!

De reizen zijn zo, dat als ik naar IJsland op vakantie zou gaan, ik het op deze manier zou willen.