Op avontuur!

Nu de minister-president van IJsland heeft aangekondigd dat de grenzen voor Schengenlanden weer opengaan is een groot gedeelte van onzekerheid weggenomen. We mogen en gaan dus weer reizen!

We hebben een aantal van onze reizen in mei en juni geannuleerd maar vanaf juli gaan we weer op avontuur. Hoewel er nog niet alles bekend is omtrent het testen op Corona in IJsland ziet het er naar uit dat alleen de eerste en tweede dag van onze reizen wat aanpassing nodig hebben. Meer informatie hierover vind je in onze blog over Corona.

De geplande reizen op dit moment zijn de binnenland reizen van:

Vertrek 20 juli en vertrek 17 augustus (nog plekken beschikbaar) en 4 september (al 2 groepen vol, zeer beperkt plek).

Ook de hotelreis Westfjorden/Noord-IJsland van 21 september heeft nog een paar vrije plekken.

Na deze rare periode met veel onzekerheid mogen we nu onze IJsland dromen omzetten naar de realiteit. Al onze reizen zoals op de website aangegeven zijn per direct weer boekbaar. Ook een optie nemen van twee weken behoort tot de mogelijkheden. Let wel, al onze reizen hebben beperkt plek!

Stop met dromen en ga mee op het avontuur van je leven!

Wil je meer informatie? Mail of bel ons dan gewoon, we staan klaar voor je!