Privé reis

In overleg
In overleg
In overleg

Privé reis

Naast onze groepsreizen hebben we ook regelmatig privéreizen naar IJsland. Aangezien we vrijwel de hele zomer volgeboekt zijn dit reizen die zich meestal lenen voor de winter, het voor- en najaar.

Wandelreis Zuid-IJsland

13 daagse reis
6-10 personen
vanaf € 2.695,-

Wandelreis Zuid-IJsland

Rust, ruimte en actief zijn op prachtige plekken, deze reis is voor de sportieve liefhebber. We bezoeken onder meer Thorsmork, Laki en de oostfjorden maar ook de hoogtepunten van zuidelijk IJsland.

Winterreis

10 daagse reis
6-8 personen
vanaf € 3.295,-

Winterreis

Noorderlicht, bevroren watervallen en hottubs. Dat zijn slechts een paar ingrediënten uit dit winterse avontuur op het mooie IJsland. Een andere dimensie.

Rondje IJsland

14 daagse reis
8-12 personen
vanaf € 2.395,-

Rondje IJsland

Veel meer dan een standaard rondje IJsland. Naast alle hoogtepunten verblijven we op unieke locaties. Optimaal genieten van de natuur en schoonheid in dit magische land.

Westfjordenreis

12 daagse reis
6-8 personen
vanaf € 2.695

Westfjordenreis

Het minst toeristische en minst bevolkte gedeelte van IJsland, bomvol activiteiten. Alsof de tijd stil is blijven staan in deze prachtige reis door fjorden en een stuk van het binnenland.

Binnenlandreis

15 daagse reis
6-8 personen
vanaf € 3.295,-

Binnenlandreis

Onze nummer 1 reis. Naast de hoogtepunten van IJsland ook de fascinerende pracht en ruigheid van het binnenland. Ontdek IJsland op een manier die maar weinig toeristen doen.