Privé reis

In overleg

In overleg

In overleg

Naast onze groepsreizen hebben we ook regelmatig privéreizen naar IJsland. Aangezien we vrijwel de hele zomer volgeboekt zijn dit reizen die zich meestal lenen voor de winter, het voor- en najaar.

Privé reis

Zo hebben we in februari een groep van ongeveer 25 personen die een zakelijke break hebben. Wij regelen dan het vervoer, eventueel accommodaties en activiteiten. Deze groep heeft een aantal afspraken bij bedrijven maar daarnaast proberen we zo flexibel mogelijk te zijn, afhankelijk van het weer, om ze ook de prachtige natuur op IJsland te laten beleven.

Afgelopen september zijn we op pad geweest met een groep van 10 mannen uit Noord-Brabant. Zij wilden juist de sportieve elementen, deze mannen stappen iedere week met elkaar op de mountainbike en wilden een jaarlijks uitje, dit keer op IJsland.

In 6 volle dagen zijn we uiteraard wezen mountainbiken, hebben we een waanzinnig mooie hike gemaakt in Landmannalaugar en een stuk van de zuidkust bezocht. 

We verbleven in hotels, maar ook in een ruime villa met hottub aan de rivier. Dat is natuurlijk na een sportieve dag extra genieten met een koud pilsje en de BBQ aan!

Vrijwel alles is mogelijk, het volledig uit handen geven aan ons of een eigen plan omzetten in een mooie vakantie.

Je kunt het budget vriendelijk houden door te gaan kamperen en zelf te koken, maar ook gaan helikopter skiën in de winter. Verblijven in villa’s maar ook in een gezellig guesthouse bijvoorbeeld.

Onder begeleiding een meerdaagse trektocht maken met tent of in hutten, eventueel met bagagevervoer, is ook geen probleem.

We zetten onze ‘know how’ graag om in iets avontuurlijks!

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie, stuur gerust een mail. We willen dan graag van je weten wat je wilt doen, met hoeveel personen en het soort verblijf. Het aantal dagen en in welke periode en wat ongeveer je budget is.

Wij kunnen diverse activiteiten voor je regelen zoals een gletsjertocht, walvissafari of sneeuwscootertocht. 

Dit zeggen onze Adventurers

5/5

Binnenlandreis, gave ervaring!

Hele gave ervaring, zeker een aanrader. Harm brengt je op plekken in het binnenland waar je anders waarschijnlijk niet zou komen en de landschappen zijn waanzinnig. De tenten en matjes zijn daarnaast uitstekend, en met een leuke groep maak je er een fantastische twee weken binnenlandreis van!

Noorderlichtreis met Local Adventures

Geweldige, gemoedelijke, actieve reis door het in de herfst prachtige IJsland. Hele goede prijs kwaliteit verhouding, veel inclusief, mooie overnachtingen op unieke locaties, kleine groep en een reisleider die heel veel weet over IJsland en daardoor naast de hotspots ook langs relatief onontdekte plekken gaat en het programma flexibel kan aanpassen.

Aanrader! Rondje IJsland met Local Adventures

Net terug van de 12-daagse kampeerreis Rondje IJsland met Harm / Local Adventures. Wat een prachtige reis door een prachtig land! De passie en liefde die Harm heeft voor IJsland en voor het laten zien van al het moois dat het land te bieden heeft - inclusief wat minder bekende pareltjes - zorgden voor een extra gouden randje aan de toch al mooie reis. De flexibiliteit in het reisschema en de leuke relatief kleine groep maakten het helemaal compleet. Een absolute aanrader!
en_GBEnglish