Corona

Landmannalaugar
landmannalaugar

Corona in 2021

Na al die onzekerheid in 2020 verlangden we met z’n allen enorm naar dit nieuwe jaar. Het is alleen nu zo dat we eigenlijk nog niet helemaal weten waar we aan toe zijn, dat terwijl we jou zo graag het mooie IJsland laten zien. De overheid heeft voor alle vakantiereizen een negatief advies afgegeven tot 15 april 2021, maar dat houdt natuurlijk niet in dat je niet vooruit mag kijken.

Om onzekerheden wat weg te nemen hebben we onze voorwaarden aangepast. Zo kun je langer een optie nemen op een reis of specifieke reisdata. Hebben we een 100% geld-terug-garantie (geen voucher, tenzij je dat graag wilt) en hebben we de aanbetaling van onze populaire binnenlandreis gezet op slechts 10%.

Die aanbetaling krijg je meteen terug mocht de reis niet doorgaan uiteraard, zonder administratiekosten of dergelijke!

We snappen dat je misschien wat huiverig bent om te boeken, maar ook dat je niet mis wilt grijpen op een van onze fantastische reizen. Zeker nu de dubbele reis van september al zo goed als vol is. Daarom bieden we je ook de mogelijkheid van een geheel vrijblijvende optie op een reis. Als je langer bedenktijd nodig hebt is dat ook geen probleem, samen komen we er wel uit.

We hebben ontzettend veel zin in de zomer, samen op pad te gaan, die reiskriebels weer voelen. Avonturen te beleven, nieuwe mensen te leren kennen. Zet je twijfel aan de kant, neem een optie!

Soms zeggen foto’s meer dan duizend woorden!